CINE SUNTEM

Grupul de firme Romtor este specializat în tranzacţii Business to Business, oferind servicii integrate în domeniul imobiliar.


Romtor Real Estate este o companie cu capital integral românesc, înființată în 2013 de Costel Alecu și Anca Mihaela Barbăroșie, doi brokeri imobiliari experimentați, cu specializări complementare, ce oferă un echilibru perfect companiei.

Compania activează cu succes pe piața imobiliară bucureșteană, unde și-a consolidat portofoliul de oferte și clienți. Datorită experienţei celor doi parteneri fondatori, aceasta a căpătat credibilitate în rândul dezvoltatorilor şi clienţilor, reuşind totodată o creştere semnificativă a activității.


Notorietatea obținută în piața de profil și soliditatea companiei au permis atragerea constantă de noi brokeri în echipa Romtor Real Estate. Experiența membrilor echipei în achiziții, tranzacții, studii și analiza pieței, precum și capacitatea de a estima real valoarea proprietăților ce urmează a fi tranzacționate sau luate în garanție sunt potențate de o comunicare eficientă.


Înființată în anul 2002, Romtor Technics este membru corporativ ANEVAR și are capacitatea de a realiza rapoarte de evaluare pentru orice tip de proprietăți imobiliare, la nivel național.


Cele două companii formează grupul Romtor, care s-a impus drept un jucător important pe piața imobiliară. În portofoliul grupului se regăsesc companii precum Flanco, European Drinks, Immofinanz, Contexpert, GED Capital, Zizin, Vavian Pharma, York Pharm, Metropolitan Life, Generali etc.