ECHIPA ROMTOR

Echipa Romtor Real Estate, dinamică și dedicată, este mereu pregătită să înțeleagă și satisfacă exigențele clienților. Experiența, profesionalismul și abilitățile fiecărui membru completează întrega echipă, astfel încât să ofere suportul necesar și, implicit, să dea valoare tranzacției realizate. Clientul se află permanent în centrul atenției companiei, iar tranzacția în desfășurare este în prim-planul preocupărilor fiecărui membru implicat al echipei. În spatele reușitei unei tranzacții se află spiritul inovator al consultantului și comunicarea eficientă, care asigură succesul negocierilor.

Managing partner

Partener fondator, cu o experienţă de 22 ani în domeniul imobiliar, este specializat pe segmentul Industrial/Logistic şi Retail. Deasemeni are o experiență vastă în domeniul rezidențial. În acest moment, pe lângă activitatea de brokeraj, pe care o desfășoară cu mare pasiune, coordonează departamentele Industrial/Logistic, Retail, Rezidențial,Terenuri și Investiții. Absolvent al Facultății Finanțe Asigurări Bănci, din cadrul Universității Ecologice din București, dar și al cursurilor acreditate de Broker Imobiliar, Costel Alecu s-a dedicat industriei imobiliare în toate aspectele sale, iar în 2013 a ales să treacă la următoarea etapă, antreprenoriatul. Printre punctele sale forte se numără un "know how" greu de întrecut, dezvoltarea profesională și personală continuă, precum și o profundă cunoaștere a psihicului uman. Spiritul organizatoric, disciplina și perseverența stau la baza semnificativelor sale realizări.

Managing partner

Cu o experiență profesională de peste 11 ani, este cel de-al doilea partener fondator al Romtor Real Estate. Conduce departamentul Birouri și pe cel de Evaluări și Studii de Piață. Absolventă a Facultății de Economie Generală din cadrul ASE, deținând masteratul în Economia Proprietăților Imobiliare (ASE) și atestate ANEVAR pentru Evaluarea Întreprinderilor și Evaluarea Proprietăților Imobiliare, Anca Barbăroșie armonizează perfect comunicarea între companie și clienți sau parteneri, aducând o nouă dimensiune a ceea ce înseamnă servicii de calitate pe piața imobiliară. Printre punctele sale forte se numără o fină înțelegere a ceea ce înseamnă "client service", precum și o pasiune deosebită pentru formarea profesională continuă, acestea asigurându-i succesul permanent.

Senior Broker, departamentul Birouri

Economist licențiat, cu experiență antreprenorială, este în echipa Romtor din anul 2015. Abilitățile de comunicare, dinamismul și gradul ridicat de adaptabilitate la cerințele clientului îi permit să valorifice experiența și contactele din domeniu. Tranzacționarea unui spațiu de birouri pentru Omnitech a fost cea mai importantă realizare a sa, până în acest moment.

Expert evaluator, departamentul Evaluări și Studii de Piață

Expert evaluator autorizat ANEVAR Uniunea Națională a Evaluatorilor din România, din anul 2000, ea activează în cadrul Romtor Real Estate din 2014. Activitatea sa este caracterizată de rigurozitate și de respectarea termenelor, experiența semnificativă fiind potențată de spiritul ei analitic.

Senior Broker, departamentul Rezidențial

Absolvent al Facultății de Inginerie economică din cadrul Politehnicii, având o experiență de 17 ani în domeniul rezidențial, a devenit parte a echipei în cursul anului 2016. Priceperea de a menține permanent contactul cu piața, dar și abilitatea de a manifesta tact și răbdare stau la baza succesului tranzacțiilor sale. Capacitatea de a anticipa îi oferă un ascendent important în fața clienţilor, fiind recompensat cu deplina încredere a acestora.

Senior Broker, departamentul Rezidențial

Broker cu o experiență de peste 20 de ani în piața imobiliară, s-a alăturat recent echipei. Specializată în segmentul rezidențial de lux, abilitățile și cunoștințele acesteia îi permit să tranzacționeze imobile impresionante ca valoare dar și ca destinație. Răbdarea, determinarea și capacitatea de a identifica nevoile reale ale cumpărătorului îi aduc succesul și deplina încredere a clienților.

Senior Broker, departamentul Industrial

Broker cu o experiență de peste 11 ani în piața imobiliară, dar și cu o bună înțelegere a mecanismelor antreprenoriale și de management, este cel mai nou membru al echipei. Abilitățile organizatorice și capacitatea de a empatiza cu clienţi îi asigură atât succesul tranzacțiilor cât și crearea de noi oportunități, prin menținerea contactelor din piată. Este motivat în principal de satisfacția clientului și consideră foarte importantă furnizarea informațiilor cât mai fidele, în relaţia cu acesta.

Asistant Manager

Economist licențiat, este membru al echipei de la începutul lui 2016. Este avidă de noutate, de dorința de a face față provocărilor și de a-și testa limitele. Are abilitatea de a prioritiza și de a respecta termenele, susținând astfel echipa prin organizarea minuțioasă a activităților.

Senior broker, departament Industrial