SERVICII

Romtor Real Estate,prin specialiștii săi, vine în sprijinul clienților, oferind o paletă largă de servicii de consultanță personalizate, în funcție de specificul fiecărui client. Raportat la particularitățile fiecărei tranzacţii, caută cele mai bune soluţii, care să rezolve în mod optim orice necesitate.

Servicii de consultanță pre și post închiriere/vânzare:
  • analizarea necesităților specifice și a obiectivelor chiriașului sau cumpărătorului;
  • identificarea celor mai bune locații, în concordanță cu criteriile rezultate;
  • prezentarea situației pieței imobiliare, a prețurilor și trendurilor, pentru luarea celei mai bune decizii;
  • studii de piață periodice pentru segmentele selectate de client;
  • negocierea, renegocierea și administrarea contractelor;
  • evaluări periodice.


Servicii de brokeraj:
  • prezentarea ofertelor de proprietăți și organizarea vizionărilor;
  • organizarea întâlnirilor cu proprietarii spațiilor;
  • asistenţă și suport în cadrul negocierilor până la finalizarea tranzacției și preluarea spațiului de către chiriaș sau cumpărător.


Departamentele grupului Romtor:


Spații de birouri

Spațiile de birouri sunt un segment cu cerințe specifice, cu puternic impact asupra afacerii, întrucât influențează randamentul angajatului. Serviciile se adresează atât companiilor mici, care doresc spații accesibile, dar în locații de calitate, cât și multinaționalelor care doresc un birou spațios și reprezentativ. Identifică necesitățile specifice fiecărei companii și are capacitatea de a prezenta acele opțiuni, care să ducă la tranzacția perfectă, indiferent de ipostaza în care vă aflați: cumpărător, chiriaș sau proprietar.

Spații comerciale

Atât spațiile comerciale stradale cât și cele din malluri sau galerii comerciale sunt într-o dinamică permanentă, determinată de trenduri și evoluția prețurilor. Fiind un segment extrem de specializat, aflat sub presiunea unor cerințe adesea standardizate prin prisma profilului utilizatorului, spațiile comerciale impun sprijinul pe care un broker imobiliar profesionist îl poate oferi tuturor părților implicate într-o tranzacție. Romtor Real Estate, prin vasta sa experiență și serviciile pre și post tranzacție oferite, constituie liantul care conduce la succesul acesteia și implicit al afacerii dumneavoastră.

Spații industriale

Spațiile industriale reprezintă un segment specializat, dar în același timp sensibil, întrucât specificațiile fiecăruia reprezintă adesea un concept, sau oportunități de business. Romtor Real Estate vă asigură reprezentare profesionistă, fie că este vorba despre spații nou construite, oferite spre închiriere sau vânzare, despre parcuri industriale de mari dimensiuni sau unități aflate în insolvență. Permanenta instruire a echipei, acreditările deținute de membrii acesteia, atât pe parte de brokeraj imobiliar cât și pe cea de evaluare, garantează succesul tranzacțiilor.

Rezidențial

Cel mai vast segment al pieței imobiliare, cel rezidențial, este și cel mai provocator, datorită complexității cerințelor fiecărei tranzacții. Portofoliile exclusiviste ale brokerilor Romtor Real Estate și cei peste 20 de ani de experiență ale acestora permit o riguroasă analiză a necesităților fiecărui client și prioritizarea ofertelor în funcție de opțiunile acestuia. O cunoaștere temeinică a pieței și atitudinea centrată pe soluție permit realizarea tranzacțiilor în cele mai bune condiții financiare, pentru toate părțile implicate.

Evaluări și Studii de piață

O estimare cât mai reală a valorilor proprietăților este fundamentală în succesul unei tranzacții. Romtor Technics vă pune la dispoziție rapoarte și studii de piață actuale și cât mai exacte, respectând toate standardele în vigoare.
Fie că sunteți interesați de rapoarte de evaluare pentru proprietăți imobiliare, bunuri mobile și societăți comerciale, studii de piață, cercetare și studii de fezabilitate sau scrisori de opinie referitoare la orice tip de proprietate, Romtor poate realiza documentația solicitată în cel mai scurt timp posibil și la standarde înalte de calitate. Romtor Technics este membru corporativ ANEVAR și are capacitatea de a realiza rapoarte de evaluare pentru orice tip de proprietăți imobiliare, la nivel național.

ULTIMELE OFERTE

Birouri de vanz...

pret : 600,000 €
adaugat : 04-10-2016

Zona Vest - Mil...

pret : 10,500 € 4.20 €/m²
adaugat : 07-12-2018

ZONA VEST - AUT...

pret : 5,250 € 4.20 €/m²
adaugat : 07-12-2018
VREI MAI MULTE
OFERTE?
Contacteaza-ne