Romtor Real Estate - 10 ani de performanță pe piața imobiliară

În acest an compania Romtor Real Estate marchează 10 ani de performanță în industria imobiliară rămânând mereu vigilentă la schimbările pieței imobiliare, înțelegând nevoile clienților și venind în întâmpinarea acestora cu oferte atractive și o gamă completă de servicii.

Încă din 2013 Romtor Real Estate și-a consolidat reputația ca partener de încredere construind relații de durată cu investitorii, dezvoltatorii imobiliari și băncile în ceea ce privesc serviciile imobiliare și evaluările ANEVAR, oferind soluții personalizate pentru clienții săi.

Pornind cu doi asociați, cu peste 20 de ani experiență în imobiliare, dna. Anca Barbăroșie și dl. Costel Alecu și cu o viziunea ambițioasă, compania a evoluat pozitiv, construind o echipă unită chiar dacă au existat și fluctuații la nivel de personal. Începând din 2019 dl. Costel Alecu a devenit asociat unic al companiei dezvoltând compania în ritm accelerat.

“De-a lungul acestor 10 ani, compania noastră a furnizat servicii la standarde înalte, stabilind un nivel ridicat de competență și profesionalism în acest domeniu.

Prin intermediul echipei noastre dedicate și a partenerilor strategici, am reușit să oferim clienților noștri cele mai bune soluții adaptate nevoilor lor specifice. Am înțeles mereu importanța de a fi la curent cu tendințele în continuă schimbare ale pieței imobiliare și de a oferi consultanță specializată, pe măsură ce clienții navighează prin complexitatea proceselor de vânzare, cumpărare sau închiriere a proprietăților. Am contribuit la succesul și satisfacția multor clienți, construind relații de lungă durată, bazate pe încredere și transparență cu aceștia, fiind în continuare alături de noi”, a spus dl. Costel Alecu - CEO și fondator Romtor Real Estate.

Pentru a rămâne în vârful clasamentului, Romtor Real Estate nu s-a rezumat doar la simpla intermediere și a dezvoltat pachete de servicii specializate care sunt personalizate pe fiecare segment imobiliar în parte precum și parteneriate cu birouri de contabilitate și design interior, case de avocatură sau arhitectură și a atras în echipa sa brokeri imobiliari cu experiență.

“În cadrul Romtor Real Estate, înțelegem că fiecare client are nevoi specifice și că fiecare tranzacție imobiliară este unică. De aceea, abordăm fiecare proiect cu atenție și expertiză, asigurându-ne că identificăm soluții personalizate pentru fiecare cerință. Fie că sunteți în căutarea unui spațiu de birouri modern și funcțional, a unui magazin într-o locație premium, a unei proprietăți rezidențiale deosebite sau a unui spațiu industrial bine poziționat, echipa noastră va fi alături pentru a oferi cele mai atractive oferte de pe piață.

Experiența și expertiza noastră în domeniul imobiliar ne permit să fim mereu la curent cu tendințele și oportunitățile pieței. Suntem mereu în căutare de proiecte inovatoare în funcție de potențialul de creștere al fiecărei zone, astfel încât să putem oferi clienților noștri cele mai bune sfaturi și soluții de investiții”, a spus dl. Costel Alecu - CEO și fondator Romtor Real Estate.

Grupul de companii Romtor este specializat în operațiuni imobiliare comerciale, axându-se pe achiziții, tranzacții, evaluări și studii de piață. Activitatea este împărțită în două segmente:

1. Servicii de brokeraj – ce presupune prezentarea ofertelor de proprietăți, organizarea vizionărilor și întâlnirilor cu proprietarii spațiilor, dar și asistență în cadrul negocierilor până la finalizarea tranzacției

2. Evaluări de bunuri imobile și mobile – ce cuprinde rapoarte de evaluare autorizate ANEVAR pentru proprietăți imobiliare, bunuri mobile și societăți comerciale.